مسجد دلاور جشوقان

مسجد دلاور جشوقان:
بر اساس کتیبه موجود در مسجد دلاور جشوقان، تاریخ ساخت به زمان شاه عباس صفوی بر می‌گردد. بنای اصلی مسجد، مستطیلی است که در سه جبهه شمالی، غربی، و جنوبی ایجاد شده است. در جبهه جنوبی شبستان مسجد و در جبهه شمالی رواق‌هایی برای تجمع ایجاد شده است. در حال حاضر با ایجاد دیواری بین ستون‌های رواق این قسمت به‌صورت فضائی مستقل مورد استفاده قرار گرفته است. در جبهه شمالی ورودی اصلی مسجد قرار دارد. بنای کلی مسجد دلاور جشوقان در یک طبقه و در سطحی حدود 3.5 متر بالاتر از کوچه روبرویی است. جبهه غربی شامل سه قسمت هست که گنبد خانه در وسط قرار گرفته است. ایوان مرکزی از دو ایوان کناری در حدود 5/2 بلندتر هست. به‌طور کلی سه محراب در مسجد وجود دارد که محراب گنبد خانه بزرگ‌تر و اصلی‌تر است

delaver Mosque 1 - مسجد دلاور جشوقان
delaver Mosque 3 - مسجد دلاور جشوقان
delaver Mosque 5 - مسجد دلاور جشوقان
delaver Mosque 2 - مسجد دلاور جشوقان
delaver Mosque 4 - مسجد دلاور جشوقان
delaver Mosque 6 - مسجد دلاور جشوقان

مقالاب مرتبط

آب گرم ورتون

چشمه آبگرم ورتون

commentبدون دیدگاه
چشمه آبگرم ورتون: فاصله آبگرم  تا روستای ورتون 12 کیلومتر که شوسه بوده و فاصله آن تا سگزی 30 کیلومترمی باشد،  تا کوهپایه 50 کیلومتر و تا شهر ورزنه 90 کیلومتر فاصله دارد فاصله آبگرم تا مرکز استان 65 کیلومتر…
مسجد زعفرانی کوهپایه

مسجد زعفرانی کوهپایه

commentبدون دیدگاه
مشخصات مسجد زعفرانی کوهپایه: ساختمان مسجد زعفرانی  بسیار کوچک بوده و تنها شامل یک راهروی ورودی در سمت جنوب، دو اتاق کوچک در بالای راهروی ورودی و روی سقف یکی از دکان‌های کاروانسرای مجاور و فضای اصلی مسجد که اتاقی…
کاروانسرای کوهپایه

کاروانسرای کوهپایه

commentبدون دیدگاه
مشخصات کاروانسرای کوهپایه: کاروانسرای کوهپایه پلانی مربع شکل دارد که در داخل حیاط به هشت ونیم هشت تبدیل می‌گردد. در چهار جبهه حیاط مرکزی اتاق‌های کاروانسرا رو به حیاط و پشت آن‌ها شتر خان‌ها قرار دارد. از نیم هشت‌های حیاط…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.