چشمه آبگرم ورتون

چشمه آبگرم ورتون:
فاصله آبگرم  تا روستای ورتون 12 کیلومتر که شوسه بوده و فاصله آن تا سگزی 30 کیلومترمی باشد،  تا کوهپایه 50 کیلومتر و تا شهر ورزنه 90 کیلومتر فاصله دارد فاصله آبگرم تا مرکز استان 65 کیلومتر هست.
آبگرم چشمه‌های این منطقه، معدنی و از دستهٔ آب‌های کلرو بیکربناته و سولفاته گرم، سرشار از آهن و سدیم هستند. 

این آب برای درمان بیماری‌هایی چون: دردهای عصبی، روماتیسمی و برخی از بیماری‌های پوستی مفید است. همچنین به دلیل وجود زیاد آهن در اینآب در درمان کم خونی بسیار مؤثر است.
استفاده از گل و لای این چشمه‌ها نیز در درمان برخی بیماری‌ها چون: درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، کوفتگی ماهیچه و..، مفید واقع شده است. (موارد مطرح شده بخش کوچکی از تمامی مواردی است که در متن‌های پژوهشی آمده است، مانند: ماهنامه طب دانشگاه تهران در سال 1342 خ.)

در هر 2 بخش حوضچه‌های آبگرم لوتوس، اتاق‌های ماساژ جای گرفته است. لذت دریافت یک ماساژ دقیق، مکمل مناسبی است برای استفاده کنندگان از آبگرم. این بنای تاریخی، از آثار دوره صفویه است که در تاریخ 1387/3/7 به شماره 29935 در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است. حوض‌خانهٔ آب گرم مراد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های دهکده گل سرخ، مرمت و بازسازی شده، تا گردشگران به‌طور ویژه (VIP) بتوانند در این بنای ارزشمند تاریخی، از چشمه‌های آب گرم آن بهره‌مند شوند.

varton hat water 1 - چشمه آبگرم ورتون
varton hat water 3 - چشمه آبگرم ورتون
varton hat water 2 - چشمه آبگرم ورتون
varton hat water 4 - چشمه آبگرم ورتون

مقالاب مرتبط

کاروانسرای سگزی

کاروانسرای سگزی

commentبدون دیدگاه
مشخصات بنا: کاروانسرای سگزی بنایی است چهار ایوانه مستطیل شکل که در جبهه آن شش اتاق به‌طور قرینه در دو طرف ایوان مرکزی قرارگرفته است. اتاق‌ها هر یک دارای ایوان کوچک در جلو می‌باشند. شتر خان‌ها در طول سه جبهه…
مسجد زعفرانی کوهپایه

مسجد زعفرانی کوهپایه

commentبدون دیدگاه
مشخصات مسجد زعفرانی کوهپایه: ساختمان مسجد زعفرانی  بسیار کوچک بوده و تنها شامل یک راهروی ورودی در سمت جنوب، دو اتاق کوچک در بالای راهروی ورودی و روی سقف یکی از دکان‌های کاروانسرای مجاور و فضای اصلی مسجد که اتاقی…
مسجد دلاور جشوقان

مسجد دلاور جشوقان

commentبدون دیدگاه
مسجد دلاور جشوقان: بر اساس کتیبه موجود در مسجد دلاور جشوقان، تاریخ ساخت به زمان شاه عباس صفوی بر می‌گردد. بنای اصلی مسجد، مستطیلی است که در سه جبهه شمالی، غربی، و جنوبی ایجاد شده است. در جبهه جنوبی شبستان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.