کنار منزل یوسفی ورزنه (موزه مردم‌شناسی) یک مغازه به شکل سنتی دیده می‌شود که همان آهنگری سنتی است. استفاده از ابزار و وسایل قدیمی جهت کاربر روی فلزات و چوب از نکات قابل‌ذکر آن می‌باشد. دم آهنگری قدیمی، رنده‌ها و اره‌های دستی وسایلی است که هنوز جای خود را به فن و رنده‌ها و اره‌های برقی نداده است.

آقای صالحی پیر مردی است که هرروز صبح در آهنگری خود حاضرشده و تعمیر و ساخت ابزاری مثل بیل و کلنگ، داس، تخت و نردبان و ساخت بسیاری از وسایل قدیمی که در حوصله نسل جوان نمی‌گنجد و مقرون‌به‌صرفه نمی‌باشد را انجام می‌دهد آقای صالحی می‌بایست قبل از تاریک شدن آهنگری را تعطیل کند چون از وجود برق خبری نیست.

احمد شهباز ورزنه

Traditional forging 1 - آهنگری سنتی
Traditional forging 3 - آهنگری سنتی
Traditional forging 5 - آهنگری سنتی
Traditional forging 2 - آهنگری سنتی
Traditional forging 4 - آهنگری سنتی
Traditional forging 6 - آهنگری سنتی

مقالاب مرتبط

گاو چاه

گاوچاه

commentبدون دیدگاه
انسان از گذشته دور و از زمانی که به کشاورزی مشغول شد یا در کنار چشمه و یا در کنار رودخانه به فکر استفاده و مهار آب افتاد. چشمه‌ها به لحاظ اینکه در سطح زمین جریان داشت تنها زحمت هدایت…
اقامتگاه بومگردی چاپاکر ورزنه

اقامتگاه سنتی چاپاکر

commentبدون دیدگاه
اقامتگاه سنتی چاپاکر در شهر تاریخی ورزنه و محله چاپاکر و نزدیک برج کبوتر خانه ورزنه واقع می باشد. این خانه دوره پهلوی توسط آقای رضا خلیلی ورزنه مرمت و پذیرای علاقه‌مندان به طبیعت کویر می باشد.
امامزاده شاه زین‌العابدین ورزنه

امامزاده شاه زین‌العابدین ورزنه

commentبدون دیدگاه
در ۲ کیلومتری شرق ورزنه امامزاده شاه زین‌العابدین مدفون‌شده است.  براثر شجره‌نامه‌ای که در این امامزاده نگه‌داری می‌شود نسبت این امامزاده به ترتیب صفحه بعد به امام جعفر صادق می‌رسد: «زین‌العابدین ابن علی بن محمد بن احمد بن عیسی بن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.